Téligumi csere!

Gumicsere

Miért használjak téli gumit télen?

  • A téli abroncsok futómintázata a nyári gumiénál mélyebb és több lamellát tartalmaz a megfelelő tapadás elérése érdekében.
  • Jelentős különbség van a gumi összetételében is! A téli gumi nagy mennyiségben tartalmaz szilika adalékot. Ez az adalék teszi lehetővé, hogy a gumi hidegben is lágy maradjon, és télen is megőrizze a jó tapadási tulajdonságát.
  • Az aszfalt hőmérséklete nagyban befolyásolja a gumiabroncsok teljesítőképességét. A biztonságos vezetés érdekében javasolt a téligumi használata, ha a hőmérséklet 7°C alá esik, mert nehezebben éri el a megfelelő tapadáshoz szükséges hőmérsékletet, és merevebbé, ridegebbé válik.
  • Azonos sebességnél mérve a télen nyári gumival közlekedő autó féktávolsága több méterrel is megnövekedhet. Gondoljon a biztonságra!

Fontos, hogy mind a négy kerékre felszereljük a téli gumit, hiszen csak így biztosítható az autó megfelelő stabilitása. Ha az autót csak két téli gumival szereljük fel, a menetbiztonság jelentősen csökkenhet, és fékezésnél könnyen irányíthatatlanná válhat az autó!

Téligumi csere!

Készüljön a télre!

Szervizünkben nagy választékban, kedvező áron megvásárolhatók a legnagyobb téli gumi gyártók termékei! Hívjon, kérjen ajánlatot!

Cseréltesse le nyári gumiját!

Gumiszerelés, kerékcsere áraink:
Gumiszerelés centirózással 1.300.- Ft/db, Kerékcsere centirózással: 3.500.- Ft / 4db

Ingyenes fagyálló mérés minden gumiszereléshez és kerékcseréhez!

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:
Mobil: +36 30 351 66 29
Cím: 9028 Győr, Szent Imre u. 144/a

Címkék: , , , , ,

Hozzászólások zárolva.