Ózonos Klímatisztítás

Autóklíma és az autó utasterének fertőtlenítése szagtalanítása légtisztítása vegyszer nélkül ózongenerátorral!

Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagy teljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 15 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.

A 30 perces kezelés megfelelő, ha csak a klímatisztítás a cél. A klímatisztítás általában fertőtlenítő hatású, baktériumölő klímatisztító hab, vagy klímatisztító spray segítségével történik. A mi újdonságnak számító módszerünk során nem használunk vegyszert a klímafertőtlenítéshez, csak ózont, amit a kezelés végén visszaalakul oxigénné.

Az ózonos tisztítási eljárásnál a klímarendszer semmiféle megbontására nincs szükség, a baktériumok és gombák elpusztítását az egész autó utasterét betöltő nagy koncentrációjú ózon végzi.

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő, és oxidáló anyag, ami sokkal hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. A mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel szemben előfordulhat.

ozonos-klima-tisztitas-gyorben

A fertőtlenítés teljesen vegyszer felhasználása nélkül, környezetbarát módon történik, így különböző vegyszerekre érzékenyek, allergiások, kisgyermekesek, gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára különösen ajánlott. Nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló olyan anyagoktól, melyekről sokszor csak évekkel később derül ki káros hatásuk.

Az ózonos klímatisztítás egy megbízható, rendkívül hatékony és gyors módszer az utastér és a klímaberendezés együttes tisztítására, melyet legalább évente egyszer javasolt elvégeztetni.

Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, szagtalanítás.

A kezelés megszünteti a:

  • baktérium, vírus

  • allergén, penész

  • étel-italszag, állatszag

  • izzadság-, fülledtségszag

  • cigaretta, szivar, pipaszag

  • oldószermaradványok jelenlétét

30 perces ózonos klímatisztítás bruttó ára: 5.000.-  Ft

A várakozási idő elkerülése érdekében az előzetes bejelentkezés ajánlott a következő telefonszámon
+36 30 351 66 29